preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 2. 2017.

Ukupno: 385283
Ovaj mjesec: 1066
Ovaj tjedan: 623
Danas: 4
Carnet novosti
 

 

Dana 20. veljače 2019. godine dovršena je peta aktivnost projekta „Uredimo školsko dvorište – učimo i  igrajmo se na otvorenom“. Nakon što su djelatnici i učenici Graditeljskog učilišta SŠ Bedekovčina izradili i obradili namještaj za učionicu na otvorenom, učenici 4. razredna PŠ Poznanovec pod vodstvom razrednice Darinke Svečnjak i uz pomoć domara Josipa Komara prionuli su završnim radovima na namještaju, koji su uključivali završnu zaštitu nanošenjem laka. 

Učenicima i djelatnicima SŠ Bedekovčina, kao i učenicima 4. p razreda se najljepše zahvaljujemo na uloženom trudu i stručnom radu! 

Kako je tekla realizacija projektne aktivnosti možete vidjeti u foto galeriji.

Dana 13 . prosinca 2018. godine djelatnici i učenici Graditeljskog učilišta SŠ Bedekovčina počeli su s realizacijom četvrte planirane aktivnosti u okviru projekta „Uredimo školsko dvorište – učimo i  igrajmo se na otvorenom“. U okviru navedene projektne aktivnosti predviđeno je postavljanje romboidnih betonskih kocki kao podloge za namještaj buduće učionice na otvorenome. 

Učenicima i djelatnicima SŠ Bedekovčina se najljepše zahvaljujemo na uloženom trudu i stručnom radu! 

Posebno se zahvaljujemo poduzeću PGM d.o.o. na razumijevanju i susretljivosti vezanoj za dobavu materijala potrebnog za realizaciju projekta.

Dana 30 . studenog 2018. godine djelatnici i učenici Graditeljskog učilišta SŠ Bedekovčina počeli su s realizacijom treće planirane aktivnosti u okviru projekta „Uredimo školsko dvorište – učimo i  igrajmo se na otvorenom“. U okviru navedene projektne aktivnosti predviđeno je uređenje i priprema terena građevinskom mehanizacijom, odnosno vađenje panjeva i odvoz te dodatno zaravnavanje i priprema terena za postavljanje romboidnih travnatih kocki.

Učenicima i djelatnicima SŠ Bedekovčina se najljepše zahvaljujemo na uloženom trudu i stručnom radu!

 

Dana 26. listopada 2018. godine u PŠ Poznanovec  je održana volonterska radna akcija čišćenja i uređivanja dvorišta i okoliša škole, a u okviru projekta "Uredimo školsko dvorište - učimo i igrajmo se na otvorenom".

Više o radnoj akciji na:

http://os-bedekovcina.skole.hr/skola/novosti?news_hk=5259&news_id=752&mshow=303#mod_news

Dana 20. ožujka 2018. godine Hrvatska lutrija d.o.o. otvorila je natječaj za dodjelu donacija u 2018. godini. OŠ Bedekovčina prijavila je projekt pod nazivom „Uredimo školsko dvorište – učimo i igrajmo se na otvorenom“, kojem su osnovni ciljevi očistiti i urediti postojeće školsko dvorište te zasaditi novo drveće te izgraditi učionicu na otvorenom. Tijekom srpnja obaviješteni smo da je naš projektni prijedlog prihvaćen te da smo dobili 7.000,00 kuna donacije od Hrvatske lutrije d.o.o. za realizaciju predviđenih projektnih akltivnosti.

Projektom „Uredimo školsko dvorište – učimo i igrajmo se na otvorenom“ planira se očistiti i trajno urediti prostor školskog dvorišta Područne škole Poznanovec, kako bi djeci Poznanovca i Luga Poznanovečkog bio pružen uređen i siguran vanjski prostor za igru i edukaciju koji sada nemaju. Nakon predstavljanja projekta i upoznavanjem roditelja učenika na RS, slijedila je prva faza projekta u kojoj su djelatnici škole, članovi kluba volontera OŠ Bedekovčina, roditelji učenika te ostali zainteresirani stanovnici Poznanovca volonterskim radom te  za to osposobljeni stručnjaci porušili  stara, osušena i opasna stabla (rušenje i vađenje panjeva) te su temeljito očistiti i urediti prostor dvorišta (čišćenje otpada, košnja, zaravnavanje). Također su zasađeni lješnjaci i borovnica.

Nakon prvotnih aktivnosti slijedi uređenje i priprema terena građevinskom mehanizacijom (dodatno zaravnavanje, malčanje, regolanje) - prostor predviđen za voćnjak, igralište i učionicu. Potom slijedi izrada klupa i katedri za učionicu na otvorenom (hrast), novog pješčanika kao i sanacija postojećih igrala (izmjeni dotrajalih dijelova, bojanju sprava i sl.). U završnom dijelu projekta bilo bi popločavanje prostora od oko 25-30 m2  betonskim romboidnim travnatim pločama i postava klupi i katedre za učionicu na otvorenome, postavljanje dviju klupa i kanti za otpatke te sadnja preostalih sadnica  lipe, bazge i oraha – autohtonih biljaka ovog podneblja, čijim bi se održavanjem i kasnijem preradom uroda bavila učenička zadruga PŠ Poznanovec.

 
 

Vrijeme primanja roditelja

ERASMUS +

Projekt

Europski projekti škole:

Erasmus+ KA1 ''Abeceda znanosti''

Erasmus+ KA2 ''Budi rješenje - recikliraj!''

Europski projekt (REC): ''SNEP Junior''

 


Upisi u srednju školu

Poštovani roditelji, dragi učenici! 

Ovdje se nalaze sve novosti i dostupne informacije o upisima u srednju školu te zanimanjima koja nude određene srednje škole. 

Odluka o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2023./2024.

Pravilnik o elementima i kriterijima vrednovanja za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole 

      srednje.e-upisi.hr

 

Viber info-kanal o upisima u SŠ


UČIONICE

Materijali

PREVENTIVNI MATERIJALI I

PSIHOSOCIJALNA PODRŠKA

Ukoliko je Vama i/ili Vašem djetetu potrebna psihosocijalna podrška, možete je potražiti na sljedećim poveznicama: 

OBITELJSKI CENTAR KRAPINA

Hrvatska psihološka komora

Društvo psihologa Krapinsko - zagorske županije

Poliklinika za zaštitu zdravlja djece i mladih Grada Zagreba

Plavi telefon

''STELLA'' - mobilna aplikacija namijenjena mladima 11 - 18 godina i njihovim roditeljima/skrbnicima, usmjerena na promociju i prevenciju mentalnog zdravlja mladih

Centar za rehabilitaciju ERF-a 

RED BUTTON - MUP, online prijava nasilja na štetu djece 

Za sva pitanja, podršku i pomoć, unutar Škole, možete se obratiti djelatnicama stručne službe na:

osb-pedagog@kr.t-com.hr (pedagoginja), TEL: 588-204

socijalni-pedagog@os-bedekovcina.skole.hr (socijalna pedagoginja) TEL: 588-203

 


Smjernice MZO - važno!

Poštovani roditelji,

s obzirom na smjernice MZO-a (https://mzo.gov.hr/vijesti/smjernice-osnovnim-i-srednjim-skolama-vezano-uz-organizaciju-nastave-na-daljinu-uz-pomoc-informacijsko-komunikacijske-tehnologije/3585), molim vas da redovito pratite stranice OŠ Bedekovčina i da postupate prema objavama ili uputama razrednika.

Unaprijed zahvaljujem!


Coronavirus (2019-NCoV) - Informacije

 

Zbog povećanog interesa javnosti i medija, Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za javno zdravstvo svakoga dana na svojim mrežnim stranicama objavljuju najnovija saznanja u vezi coronavirusa. S obzirom na epidemiološku situaciju, informacije i preporuke se mogu realtivno brzo promijeniti, stoga molim pratite web stranice HZJZ-a (www.hzjz.hr) i Ministarstva zdravstva na kojima se svakodnevno  objavljuju ažurirani podaci  vezano uz coronavirus, kao i mjere prevencije, koje ćemo i mi redovito ažurirati:

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/

https://zdravstvo.gov.hr/koronavirus-i-mjere-prevencije/4952

https://www.hzjz.hr/medunarodna-istrazivanja/koronavirus-najnoviji-podatci/

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/pitanja-i-odgovori-o-novom-koronavirusu-2019-ncov/

https://www.koronavirus.hr/sto-moram-znati/8

 

 

 


EKO ŠKOLA

Eko škola


INFO - 2019./2020. šk./god.

Poštovani roditelji,

sve novosti i nformacije vezane za oraganizaciju rada u 2019./2020. školskoj godini, provođenju cjelovite kurikularne reforme, udžbenicima i ostalome, možete pronaći na ovom mjestu.

http://os-bedekovcina.skole.hr/roditelji/_kolska_godina_2019_2020_novosti_i_obavijesti


Next IoT projekti

STEM


IoT projekt - Now


MZO

MZO


BROŠURA

Opasnosti od strujnog udara uz prugu


AZOO


Brošura za roditelje

Brošura za roditelje - suzbijanje droga


www.UPISI.hr

Kalendar
« Prosinac 2023 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Otvoreni natječaji

Zalogajček

Fond Europske pomoći za najpotrebitije

 

Priloženi dokumenti:
Projekt Zalogajcek.docx


Oglasna ploča
preskoči na navigaciju