preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 2. 2017.

Ukupno: 384473
Ovaj mjesec: 256
Ovaj tjedan: 1006
Danas: 25
Carnet novosti
 

                    

OŠ Bedekovčina partner u Erasmus+ KA229 projektu "Budi rješenje – recikliraj!"

Nakon što su našoj školi u protekle tri godine odobrena tri Erasmus+ KA1 projekta (mobilnost djelatnika), ove ćemo godine po prvi puta, kao partneri, sudjelovati u Erasmus+ KA229 projektu - strateška partnerstva škola! Nositelj projekta je Osnovna škola Janka Leskovara iz Pregrade, a osim OŠ Bedekovčina, partneri na projektu su učenici i učitelji škola iz Italije, Grčke, Poljske i Turske.

Agencija za mobilnost i programe EU odobrilo je financiranje projektnog prijedloga OŠ Janka Leskovara Pregrada pod nazivom "Budi rješenje – recikliraj!" u iznosu od 148.808,00 eura (21.738,00 eura za OŠ Bedekovčina). Otpad je gorući i rastući problem suvremene civilizacije i osnovni problem zaštite okoliša. U cijelom svijetu se proizvode ogromne količine otpada koje zatrpavaju mora i oceane, rijeke i jezera, šume i planine koje proizvode gospodarski subjekti, kućanstva, javne institucije i čovjek direktno. Projekt će trajati 2 godine (1.11.2020. - 31.10.2022.), a kroz njega će se učenici zajedno educirati i razvijati svijest i o vrstama otpada, načinima recikliranja i sortiranja otpada i korištenju otpada kao resursa, stjecati znanja o mogućnostima recikliranja sakupljenog otpada u kućanstvima i školi – papir, plastika, staklo, baterije, elektronički otpad, metalni otpad i biootpad – te njegovog korištenja kao resursa na kreativan i inovativan način u nastavi i svakodnevnom životu.

Projektne aktivnosti će uključivati i edukaciju roditelja i šireg građanstva u lokalnim zajednicama kako bi se podigla svijest o potrebi sortiranja, recikliranja i upotrebe otpada kao resursa.  Projektne aktivnosti - mini projekti kao što su Zelena gradnja od otpada, Izrada igara od otpada, Animirani film o recikliranju, E-book o izradi igara od otpada, Izrada edukativnog kita od otpada i recikliranih materijala  pridonijeti će kreativnosti i inovativnosti učenika, stjecanju znanja o otpadu i načinima korištenja otpada kao resursa. Kroz diseminaciju animiranog filma, e- book-a o izradi igara od otpada, izložbe radova od otpadnih materijala povodom Dana planeta Zemlje u školama, država partnera na projektu, dugoročno će raditi na osvješćivanju i edukaciji mladih osoba o važnosti recikliranja i korištenja otpada kao resursa čime će se doprinijeti zaštiti lokalnog i globalnog okoliša.

Izravni sudionici ovog projekta su učitelji i učenici škola partnera. S obzirom da su sve škole sudionici razine osnovnih škola, učenici koji će izravno sudjelovati su starosti od 11 do 14 godina, te će učenici zajedno s učiteljima sudjelovati na 4 LTTA susreta: u Poljskoj, Grčkoj, Hrvatskoj (OŠ Bedekovčina) i Italiji. Na tim susretima učenici škola partnera će zajednički učiti i raditi na planiranim aktivnostima. Stjecat će znanja o korištenju otapada kao resursa, sudjelovati u mini projektima i ostalim aktivnostima planiranim za susrete, razvijati svoje prezentacijske i jezične vještine komunicirajući s drugim učenicima i učitelja škola partnera. Po povratku će svoja iskustva i znanja dijeliti unutar svojih škola uz mentorstvo učitelja koji su bili s njima u pratnji.

U prilogu se nalazi planirani slijed i vremenik projektnih aktivnosti.

 

Provedba aktivnosti

Informacije o projektnim aktivnostima možete vidjeti i na: 

Facebook stranici projekta https://www.facebook.com/Be-the-solution-recycle-102171708437865

eTwinning portalu https://twinspace.etwinning.net/144059/home 

 

 

Uvodni sastanak s partnerima na Erasmus+ KA2 projektu „Be the solution-recycle“ održan je on-line 11.12.2020. godine. Prisutni su bili učitelji iz škola partnera (Turska, Poljska), te iz OŠ J. Leskovara iz Pregrade kao prijavitelji projekta. Kolegica Nikolina Ljubić iz OŠ J. Leskovara upoznala nas je s projektom (prikazala je vremenik svih planiranih aktivnosti tijekom sljedeće 2 godine). 

Dogovoreno je da će partneri iz Turske otvoriti projekt na eTwinning portalu, te ćemo sve provedene aktivnosti prikazivati i na toj platformi. Kolegica Ljubić iz OŠ Janka Leskovara napravit će Facebook stranicu projekta gdje će se također objavljivati radovi učenika, te prikazivati provedene aktivnosti.

Prva aktivnost (tijekom 12. mjeseca 2020. i 1. mjeseca 2021.) odnosi se na provođenje radionice/predavanja o recikliranju, te izradu božićnih čestitki (i/ili dekoracije) od recikliranih materijala. Učenici naše škole izrađivali su prigodne blagdanske čestitke i dekoracije. Fotografije su poslane kolegici Ljubić koja ih je objavila na Facebook stranici projekta. Učenici 4.a razreda napravili su prezentaciju o plastičnim vrećicama, njihovu negativnom utjecaju na okoliš, te zaključili o važnosti i potrebi korištenja platnenih vrećica ili košara. Naučili su kako reciklirati plastične vrećice, te iz njih napraviti nove. Napravljena je i i e-slikovnica s eko porukama. Učenici 7. razreda izrađivali su plakate i prezentacije na temu ekoloških problema i zaštite okoliša ( recikliranje, zagađenje vode, zraka i tla, globalno zatopljenje, kisele kiše).

Druga planirana aktivnost je izrada prijedloga loga za projekt. Trebali smo poslati 2 prijedloga za logo (od učeničkih radova izabrati 2 prijedloga i poslati mailom do kraja siječnja 2021.). Prezentacija i biranje loga planirana je za kraj 1. ili početak 2. mjeseca. 60 učenika iz svake škole glasali su za 8 prijedloga. Za logo projekta izabran je rad učenika Vida Paradija iz 4.b OŠ Bedekovčina. Rezultati glasanja i logo projekta objavljeni su na Facebook stranici projekta.


Treća planirana aktivnost bila je provesti anketu o sortiranju otpada i recikliranju koju će osmisliti učitelji iz OŠ Janka Leskovara iz Pregrade, a provest će se među učenicima koji sudjeluju u projektu u svim školama partnerima. Rok za predaju ispunjenih on-line obrazaca bio je 18.3.2021. godine. Naši učenici uključeni u projekt ispunili su anketu (42 učenika).

https://www.youtube.com/watch?v=uaz5lMk1k1I


Ostvarena prva mobilnost

U razdoblju od 13.-17.12.2021. godine dvije djelatnice  OŠ Bedekovčina, Darinka Svečnjak i Danijela Paradi, sudjelovale su u prvoj mobilnosti u sklopu projekta Erasmus+ KA229 „Budi rješenje – recikliraj!". Nositelj projekta je OŠ Janka Leskovara iz Pregrade, a partneri su učenici i učitelji naše škole, te škola iz Poljske i Turske.

 

Prva mobilnost održala se u  gradu Konyja u Turskoj, a domaćin je bila osnovna škola İbrahim Hakkı Konyalı. Tema ove mobilnosti bile su  „Inovativne metode poučavanja“. Cijeli tjedan bio je ispunjen radom, upoznavanjem novih metoda u poučavanju, te stjecanjem novih iskustava. Naši partneri iz Turske pokazali su nam mnoge primjere dobre prakse koje provode u svojoj školi.

 

Također, upoznali su nas sa bogatim kulturnim i povijesnim bogatstvima grada Konyje  i Turske. Puni pozitivne energije nastavljamo sa daljnjim aktivnostima, te se veselimo ponovnom susretu na proljeće u Poljskoj na kojem će sudjelovati i učenici škola partnera.

Ostvarena druga mobilnost

U razdoblju od 9. do 13. svibnja 2022. godine osmero učenika petih razreda (Iva Meštrović, Ema Hopek, Silvija Bedić, Eva Kovač, Karla Ptičar, Elena Car, Ivan Skozrit i Marko Jakuš) i dvije djelatnice Osnovne škole Bedekovčina, Mirela Juras i Lorena Videk, sudjelovali su na drugom susretu u Hrvatskoj u sklopu projekta Erasmus+ KA229 „Budi rješenje – recikliraj!“.

Domaćin ovog susreta bila je Osnovna škola Janka Leskovara Pregrada koja je ujedno i prijavitelj navedenog projekta. Susretu su se pridružile i partnerske škole iz Poljske i Turske sa svojim učenicima kako bi sudjelovali na zajedničkoj provedbi mini projekta Zelena gradnja od otpada.

Zelena gradnja odnosi se na cjeloviti, holistički proces osmišljavanja, izgradnje, održavanja, korištenja, upravljanja i obnove objekata temeljen na principu održivosti. Ovim aktivnostima želi se povećati osviještenost i znanja učenika i učitelja o mogućnostima zelene gradnje, utjecaju takve gradnje na okoliš, osobito podržati takve aktivnosti u školama. Cilj je bio da u svim školama udišemo čišći i zdraviji zrak, da se u školama štedi energija i prirodni resursi, a da škole postanu zdravo i ugodno okruženje za rad i učenje. 
Uz veoma bogati i šaroliki plan i program aktivnosti, učenici su imali prilike upoznati ljepote lijepe naše domovine te su posjetili glavni grad Zagreb, NP Plitvička jezera, Park znanosti u Oroslavju, Muzej grada Pregrade i Muzej krapinskih neandertalaca te su uživali u upoznavanju hrvatske tradicije i lokalnih običaja, među kojima je i Reciklirano imanje u sklopu Zelene mreže aktivističkih grupa (ZMAG). 
Uz stečena nova znanja, vještine i poznanstva veselimo se svakoj budućoj suradnji i ponovnom susretu i zajedničkom druženju.

Ostvarena treća mobilnost

U razdoblju od 30. svibnja do 3. lipnja 2022. godine četvero učenika petih razreda (Paula Babić, Helena Vučković, Nino Đurđan i Vid Paradi) i dvije djelatnice Osnovne škole Bedekovčina, Melita Ogrinšak i Danijela Paradi, sudjelovali su na trećoj mobilnosti u Poljskoj u sklopu projekta Erasmus+ KA229 „Budi rješenje – recikliraj!“.

Domaćin ovog susreta bila je Osnovna škola u gradu Blonieu u Poljskoj (Szkola Podstawowa Nr 3 im. Hugona Kollataja w Bloniu). Susretu su se pridružile i partnerske škole iz Pregrade i Turske sa svojim učenicima kako bi sudjelovali na zajedničkoj provedbi planiranih aktivnosti pod motom „Recycling is cool“.

Cijeli tjedan bio je ispunjen bogatim i raznolikim programom i aktivnostima, te interaktivnim radionicama u kojima su učenici surađivali, izmjenjivali iskustva i stjecali nova znanja o važnosti recikliranja i zaštite okoliša. Naši partneri iz Poljske pokazali su nam mnoge primjere dobre prakse koje provode u svojoj školi, te su nas upoznali sa bogatim kulturnim i povijesnim bogatstvima svojeg grada. Učenici su imali prilike upoznati ljepote Varšave, te posjetiti grad Gdanjsk na Baltičkom moru. Puni pozitivnih iskustava i dojmova, uz stečena nova znanja, vještine i poznanstva, veselimo se novom aktivnostima na sljedećem zajedničkom susretu.

Ostvarena četvrta mobilnost

U razdoblju od 28. studenoga do 2. prosinca 2022. godine dvije učenice šestih razreda (Elena Car i Karla Ptičar), dvije učenice sedmih razreda (Nika Granc i Helena Gregurić) i dvije djelatnice Osnovne škole Bedekovčina, Danijela Paradi Lorena Videk, sudjelovali su na četvrtoj mobilnosti u Turskoj u sklopu projekta Erasmus+ KA229 „Budi rješenje – recikliraj!“.

Domaćin ovog susreta bila je Osnovna škola u gradu Konya u Turskoj (ibrahim hakki konyali ilkokulu). Susretu su se pridružile i partnerske škole iz Pregrade i Poljske sa svojim učenicima kako bi sudjelovali na zajedničkoj provedbi planiranih aktivnosti pod nazivom Izrada dječjih igara od otpada i recikliranih materijala.

Cijeli tjedan bio je ispunjen zanimljivim i raznolikim aktivnostima u kojima su učenici mogli naučiti nešto više o recikliranju, važnosti recikliranja te su i sami reciklirali. 
Učenici su imali prilike sudjelovati u izradi raznovrsnih društvenih igara od recikliranog materijala u školi domaćina, ali i u Udruzi Meliora. Posjetili smo Znanstveni centar u Konyi, jedan od najmodernijih i najboljih u Europi gdje su učenici sudjelovali u dvije radionice vezane uz igre i recikliranje. U Strukovnoj školi za specijalno obrazovanje Meram Melike Hatun koju pohađaju učenici s posebnim potrebama učenici su zasadili cvijeće u vaze od recikliranog materijala koje smo ostavili na dar našim domaćinima te su razgledali njihov vrt, plastenik i kompostanu. U Pokrajinskom direktoratu za okoliš i urbanizaciju Konye održano nam je predavanje o važnosti recikliranja. 
Osim što smo uživali u igranju igara od otpada, obradovao nas je posjet Dolini leptira - prekrasan muzej o leptirima i područje s primjercima egzotičnih leptira, park Around the World in 80 Thousand gdje smo vidjeli male replike svjetskih znamenitosti te park dinosaura i likova iz crtića, kao i sam razgled grada Konye i mjesta Sille te smo posjetili glavni grad Turske, Ankaru koja nas je oduševila.
Puni pozitivnih iskustava i dojmova, uz stečena nova znanja, vještine i poznanstva, veselimo se novim aktivnostima na sljedećem zajedničkom susretu u Bedekovčini.

 

Osnovna škola Bedekovčina bila je domaćin petog susreta partnerskih škola u sklopu Erasmus+ KA229 projekta “Budi rješenje – recikliraj!”

 

 

Tijekom pet dana, od 22. 5. do 26. 5. 2023., naša škola bila je domaćin susreta učenika i učitelja iz partnerskih škola koje sudjeluju u projektu „Budi rješenje- recikliraj!“. Naši gosti iz Poljske, Turske i Pregrade, zajedno s učenicima i učiteljima naše škole, produbljivali su i stjecali nova teorijska i praktična znanja o recikliranju i važnosti zaštite okoliša, surađivali i izmjenjivali iskustva, obnavljali i sklapali prijateljstva, te upoznavali ljepote, tradiciju i kulturu Bedekovčine, Hrvatskog Zagorja i Lijepe naše. Središnja aktivnost ovog susreta bila je izrada e-knjige o recikliranju. Osam učenika sedmih razreda naše škole sudjelovalo je u petodnevnom programu: Helena Kos, Lovro Kotarski, Tena Jakuš, Jelena Jurinec, Martin i Mihovil Gorički, Franko Čehulić i Leo Šantak.

Prvog dana organizirali smo kratki program dobrodošlice za naše goste u holu škole. Ravnatelj Ivan Paradi održao je pozdravni govor, te predstavio OŠ Bedekovčina, a vokalna skupina naše škole, pod vodstvom učiteljice Ivane Tomašković, izvela je nekoliko skladbi. Nakon obilaska škole, pri čemu su se mogli vidjeti izloženi radovi naših učenika napravljenih od recikliranih materijala, stručna suradnica Marta Kokolić, ukratko je prezentirala Erasmus+ projekte naše škole, te ostale programe, projekte i aktivnosti u koje je škola uključena. Učiteljica Marica Celjak predstavila je plan petodnevnih aktivnosti, dala je učenicima osnovne upute za izradu e-knjige, te kroz zanimljivu igru podijelila učenike u 4 grupe. Nakon ručka u školi, posjetili smo dvorac Gornja Bedekovčina, Općinu Bedekovčina, te prošetali Bedekovčanskim jezerima.

Drugog dana posjetili smo Helicentar u Krapinskim Toplicama, gdje su naši partneri razgledali centar i učili o helikopterima, te na kraju i vozili helikoptere! Posjetili smo dvorac Veliki Tabor i ručali u seoskom turizmu Grešna gorica. Dan smo završili u tvornici stakla Vetropack Straža u Humu na Sutli gdje smo gledali prezentaciju o recikliranju i proizvodnji stakla. Nakon radionice, obišli smo tvornicu i vidjeli kako nastaju staklene boce i ostala staklena ambalaža.

Treći dan susreta započeli smo u školi na radionici u kojoj su učenici izrađivali e-knjigu o recikliranju. Voditeljica radionice, učiteljica Marica Celjak, prezentirala je učenicima digitalne alate u kojima će raditi e-knjigu i kvizove. Učenici su u mješovitim međunarodnim skupinama marljivo izrađivali e-knjigu o recikliranju i savjetima kako i zašto reciklirati. Svaka grupa izrađivala je svoj dio e-knjige o svemu što su do sada naučili o recikliranju, te o projektnim aktivnostima koje smo provodili u sklopu našeg projekta. Na kraju svoje teme, učenici su izradili kratki digitalni kviz. Na ovoj poveznici možete pogledati našu e-knjigu. Nakon uspješnog radnog dijela i ručka u školi, posjetili smo dvorac Oršić u Gornjoj Stubici gdje smo uz stručno vodstvo obišli Muzej seljačkih buna. Posjetili smo i Mariju Bistricu, gdje smo izrađivali tradicionalne suvenire- licitarska srca koje su sudionici ponijeli sa sobom kao uspomenu. Dan smo završili večerom u restoranu Lojzekova hiža gdje su naši gosti probali tradicionalna zagorska jela.

Četvrti dan našeg susreta proveli smo na putu. Odveli smo naše partnere na otok Krk gdje smo posjetili Jurandvor i crkvu sv. Lucije, mjesto pronalaska Baščanske ploče. Uz stručno vodstvo i razgled, naši gosti saznali su o našoj povijesti i kulturi. Posjetili smo otok Košljun, te samostan i muzeje na njemu. Nakon ručka, tijekom slobodnog dijela programa u Baškoj, neki su se i okupali u našem prekrasnom moru.

Posljednji dan našeg susreta djeca su predstavila e-knjigu i kvizove vezane za recikliranje. Tako su nastavili razvijati svoje prezentacijske i jezične vještine komunicirajući s drugim učenicima i učiteljima, s kojima su na kraju svakog dijela e-knjige igrali i kviz znanja. Aktivnosti su završile sadnjom sadnica povrća u školskom vrtu koje će učenici OŠ Bedekovčina, u sklopu aktivnosti učeničke zadruge „Bedex“, koristiti za izradu ajvara. Slijedila je podjela certifikata koje su učenicima i nastavnicima podijelili načelnik općine Bedekovčina, Darko Ban, te koordinatorica projekta u OŠ Bedekovčina, učiteljica Danijela Paradi. Zadovoljni, puni dojmova i uspomena, te novih znanja i vještina koje su stekli na ovoj mobilnosti, naši partneri krenuli su svojim kućama.

Zahvaljujemo svima koji su pomogli u pripremi, organizaciji i realizaciji ove mobilnosti u OŠ Bedekovčina: ravnatelju Ivanu Paradiju, učiteljicama Meliti Ogrinšak, Marici Celjak, Danijeli Paradi, Loreni Videk, Darinki Svečnjak i Mireli Juras. Hvala učiteljicama Ivani Tomašković i Ljiljani Cvetko za sudjelovanju u programu dočeka i estetskom uređenju škole. Zahvaljujemo kuharici Božici Jakuš, te tehničkom osoblju Zdenku Supini i Miciki Komar na pomoći oko pripreme komposta, izrade gredica za sadnju i nabavi sadnica.

Nadamo se da će učenici svoje stečeno znanje o pravilnom sortiranju i recikliranju otpada, te njegovom korištenju kao resursa na kreativan i inovativan način, proširiti u svojim školama, obiteljima i u javnosti, te tako utjecati na razvijanje ekološke svijesti stanovnika i aktivno uključivanje u očuvanje i zaštitu okoliša.

Slike sa susreta možete pogledati ovdje.

Ostvarena šesta, završna mobilnost u projektu Erasmus+ KA229 projektu “Budi rješenje – recikliraj!”.


U razdoblju od 4. do 10. srpnja 2023. godine održala se završna mobilnost u sklopu Erasmus+ KA 229 projekta “Budi rješenje – recikliraj!”. Učiteljice Melita Ogrinšak i Marica Celjak boravile su u Poljskoj te su zajedno s partnerima iz Pregrade, Turske i Poljske radile na aktivnostima vezanim uz završetak projekta. Tijekom boravka posjetile su školu domaćina u gradu Błonie te gradove Varšavu i Toruń.

 

 

Vrijeme primanja roditelja

ERASMUS +

Projekt

Europski projekti škole:

Erasmus+ KA1 ''Abeceda znanosti''

Erasmus+ KA2 ''Budi rješenje - recikliraj!''

Europski projekt (REC): ''SNEP Junior''

 


Upisi u srednju školu

Poštovani roditelji, dragi učenici! 

Ovdje se nalaze sve novosti i dostupne informacije o upisima u srednju školu te zanimanjima koja nude određene srednje škole. 

Odluka o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2023./2024.

Pravilnik o elementima i kriterijima vrednovanja za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole 

      srednje.e-upisi.hr

 

Viber info-kanal o upisima u SŠ


UČIONICE

Materijali

PREVENTIVNI MATERIJALI I

PSIHOSOCIJALNA PODRŠKA

Ukoliko je Vama i/ili Vašem djetetu potrebna psihosocijalna podrška, možete je potražiti na sljedećim poveznicama: 

OBITELJSKI CENTAR KRAPINA

Hrvatska psihološka komora

Društvo psihologa Krapinsko - zagorske županije

Poliklinika za zaštitu zdravlja djece i mladih Grada Zagreba

Plavi telefon

''STELLA'' - mobilna aplikacija namijenjena mladima 11 - 18 godina i njihovim roditeljima/skrbnicima, usmjerena na promociju i prevenciju mentalnog zdravlja mladih

Centar za rehabilitaciju ERF-a 

RED BUTTON - MUP, online prijava nasilja na štetu djece 

Za sva pitanja, podršku i pomoć, unutar Škole, možete se obratiti djelatnicama stručne službe na:

osb-pedagog@kr.t-com.hr (pedagoginja), TEL: 588-204

socijalni-pedagog@os-bedekovcina.skole.hr (socijalna pedagoginja) TEL: 588-203

 


Smjernice MZO - važno!

Poštovani roditelji,

s obzirom na smjernice MZO-a (https://mzo.gov.hr/vijesti/smjernice-osnovnim-i-srednjim-skolama-vezano-uz-organizaciju-nastave-na-daljinu-uz-pomoc-informacijsko-komunikacijske-tehnologije/3585), molim vas da redovito pratite stranice OŠ Bedekovčina i da postupate prema objavama ili uputama razrednika.

Unaprijed zahvaljujem!


Coronavirus (2019-NCoV) - Informacije

 

Zbog povećanog interesa javnosti i medija, Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za javno zdravstvo svakoga dana na svojim mrežnim stranicama objavljuju najnovija saznanja u vezi coronavirusa. S obzirom na epidemiološku situaciju, informacije i preporuke se mogu realtivno brzo promijeniti, stoga molim pratite web stranice HZJZ-a (www.hzjz.hr) i Ministarstva zdravstva na kojima se svakodnevno  objavljuju ažurirani podaci  vezano uz coronavirus, kao i mjere prevencije, koje ćemo i mi redovito ažurirati:

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/

https://zdravstvo.gov.hr/koronavirus-i-mjere-prevencije/4952

https://www.hzjz.hr/medunarodna-istrazivanja/koronavirus-najnoviji-podatci/

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/pitanja-i-odgovori-o-novom-koronavirusu-2019-ncov/

https://www.koronavirus.hr/sto-moram-znati/8

 

 

 


EKO ŠKOLA

Eko škola


INFO - 2019./2020. šk./god.

Poštovani roditelji,

sve novosti i nformacije vezane za oraganizaciju rada u 2019./2020. školskoj godini, provođenju cjelovite kurikularne reforme, udžbenicima i ostalome, možete pronaći na ovom mjestu.

http://os-bedekovcina.skole.hr/roditelji/_kolska_godina_2019_2020_novosti_i_obavijesti


Next IoT projekti

STEM


IoT projekt - Now


MZO

MZO


BROŠURA

Opasnosti od strujnog udara uz prugu


AZOO


Brošura za roditelje

Brošura za roditelje - suzbijanje droga


www.UPISI.hr

Kalendar
« Prosinac 2023 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Otvoreni natječaji

Zalogajček

Fond Europske pomoći za najpotrebitije

 

Priloženi dokumenti:
Projekt Zalogajcek.docx


Oglasna ploča
preskoči na navigaciju